RING 0736227253 Maila
Varför ska du

Reparera BåTkapell göteborg

Reparera båtkapell hos oss .

Ditt båtkapell står ständigt pall för extrema väder. Sömmar, rutor och dragkedjor på ditt båtkapell kommer att behöva bytas ut. När det är dags för reparationer av ditt båtkapell så är ni varmt välkomna till VB Textil. Vi tar hand om ditt båtkapell och restaurerar det så kan det hålla många år till. Vi tillhandahåller även tvätt och impregnering av ditt båtkapell.

Asplyckevägen 31

0736227253

valentin@vbtextil.se

Alltid öppet 

Tillverkning av nytt båtkapell

Först så ser vi till att bågar och fästen är i bra skick. Finns det inga bågar så tillverkar vi nya efter kundens önskemål.

Sen är det dags för mallning av båtkapellet. Detta görs omsorgsfullt och noga så det inte blir några rynkor. Har kunden några önskemål var rutor eller blixtlås ska sitta så löser vi det.  Det som är viktigt är dock att kapellet ska vara användarvänligt!

Då var det dags för sömnad som görs med mycket hög noggrannhet. Vi vill bara ha den finaste och högsta kvaliteten på våra sömnadsjobb.

Färdigt båtkapell
Montering sker och båtkapelllet är färdigt att användas!
Recensioner
Det roligaste med att tillverka och reparera båtkapell är alla fina ord och recensioner man får av kunderna.

TACK SÅ MYCKET!

Köpte full uppsättning med dynor till en Maxi Fenix av VB textil. Fick välja av flera tyger och allt satt perfekt! super fina dynor. Gick fortare än vad jag trodde det skulle ta. Kan varm rekommendera!
Beställde byte av kapell rutor samt byte av vinyl på soldyna på fördäck. Kanonsnyggt jobb, proffsigt och snabbt utfört. Rekommenderar starkt VB TEXTIL. En femma från mig. 😀
Vi fick kapellet kompletterat av VB-Textil. Vi hade ett tak över aktern på våran Nimbus 4000 som Valentin kompletterat med sidor, vi fick en helt ny båt med ett ytterligare sällskapsutrymme när vädret inte är som bäst. Vi är väldigt nöjda med expertisen som Valentin erbjudit. REKOMENDERAS VARMT! Mvh Anna och Nichlas Berheim
Galleri
Här är några exempel på arbeten VB textil gjort